آزمون SAT2
آزمون SAT 2 کدام است و برای چه افرادی مناسب میباشد ؟
برای چه افرادی توصیه بر این است که برای ورود به دانشگاه از این آزمون استفاده کنند؟
منابع امتحانی آزمون SAT 2 در کشور ترکیه چیست و مشتمل بر چه دروسی با چه بارمی میباشد؟ تفاوت آزمون SAT 2 با آزمون یوس و همینطور با آزمون SAT 1 کدام است ؟
در ادامه این مطلب تلاش شده است که امر پاسخگویی کامل به این سوالات با تمام جزئیات برای شما عزیزان شفاف سازی شده و به صورت ساده و البته به روز برای عزیزانی که خواهان تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی در دانشگاه های ترک زبان هستند اطلاعات درستی تهیه شود و در اختیار آنها قرار گیرد. پس با ما همراه باشید.

آزمون SAT 2 چیست ؟
در ابتدای امر ذکر کنم که آزمون SAT 2 نیز یکی دیگر از آزمون های ورودی به دانشگاه های ترکیه محسوب می شود که مثل آزمون یوس، برای دانشجویان ورود به دانشگاه های ترک هر ساله چنیدن بار تهیه و برگذار می شود که در ادامه به تمامی ابعاد این آزمون و تمام جزئیات آن می پردازیم.در کل آزمون سات ( SAT) که در بعضی از دانشگاه های ترکیه تحت عنوان آزمون ورودی مورد استفاده قرار می گیرد، همان آزمونی است که جای آزمون یوس از شما گرفته می شود و توسط دانشگاه مورد قبول خواهد بود. این آزمون مخفف عبارت Scholastic Aptitude Test است و از آن در برخی از کشور های اروپایی و کشور آمریکا نیز جهت اخذ پذیرش دانشجویان خارجی استفاده می گردد.
این آزمون به صورت فراگیر و در اغلب کشور های دنیا انجام میشود و سالانه به متقاضیان آن اضافه میشود. این آزمون در کشور هایی مانند ترکیه، آمریکا، انگلیس، آلمان و ... از دانش آموزان گرفته میشود و مدرک آن برای انتخاب رشته در سایر دانشگاه های دنیا نیز قابل استفاده و معتبر خواهد بود.
شرایط آزمون SAT 2
1. منابع امتحانی این آزمون تنها در قالب یک کتاب ریاضیات حدودا 900 صفحه ای می باشد و این نکته حائز اهمیت است که برای آزمون SAT 2 درس زبان انگلیسی ملاک قرار نخواهد گرفت.2. بارم بندی آزمون SAT 2 به این شکل است که به صورت کلی از 800 نمره امتحان برگذار خواهد شد و این 800 نمره به صورت تمام و کمال به درس ریاضیات اختصاص پیدا کرده است. این نکته فراموش نشود که ریاضیات SAT 2 به نسبت به ریاضیاتی که در SAT 1 از متقاضیان مورد سوال قرار می گرفت، سخت تر و پیچیده تر می باشد و نیاز به دانش و مهارت در تک درس ریاضی دارد و جهت اخذ نمره قبولی باید این نکته رو در نظر داشته باشید.
3. شما بزرگواران جهت ورود به دانشگاه های ترکیه و یا کشور های مانند آمریکا، آلمان، انگلیس و ... به عنوان دانشجو و متقاضی خارجی قادر هستید با کسب نمره حدودی 750 در تک درس ریاضیات به صورت تقریبی همان رشته ای که مد نظرتون هست رو در دانشگاه و کشور مورد نظر قبول بشین.
( رشته هایی مانند رشته های فنی، رشته های زیر پزشکی و روانشناسی، حقوق و ... مد نظر میباشد – نکته دیگر آن که برای ورود به دانشگاه های بسیار معتبر و دارای رتبه و رنکینگ در دنیا شما احتیاج به نمره بالا در درس ریاضی ( حداقل 750 ) و اخذ نمره مناسب در دو درس دیگر یعنی شیمی و فیزیک که به صورت جداگانه و بعد از امتحان ریاضی و در صورت صلاحدید دانشگاه برگذار میشود خواهید داشت.)
4. بدیهی است که رشته های پزشکی به مراتب کسب نمره بالاتری رو احتیاج خواهد داشت.
5. نکته بعدی این است که نتیجه این آزمون فارق از نمره ای که کسب میکنید تنها تا 2 سال اعتبار دارد سپس در هیچ مکانی قابل استفاده نخواهد بود.
6. محتوا و سوالات آزمون ریاضی در SAT 2 مشتمل بر ریاضیات دوره دبیرستان و دوران دانشگاه می باشد، این بدان معناست که شما به عنوان متقاضی تحصیل در سایر کشور ها به عنوان دانشجوی خارجی می بایست علاوه بر ریاضیات دوران دبیرستان به مباحث و دروسی که پایه آنها ریاضی است و در دوران دانشگاه به شما آموزش داده شده، مسلط باشید تا بتوانید نمره قبولی رو اخذ کنید.
7. ثبت نام برای آزمون SAT 2 در یک سایت آمریکایی صورت می پذیرد که با یک سرچ کوچک میتوانید این کار را انجام دهید. ذکر این نکته الزامیست که متقاضی با توجه به ثبت نامی که در این سایت داشته است قادر خواهد بود محل برگذاری آزمون رو انتخاب کند تا در نزدیک ترین کشور و یا کشور مقصد جهت تحصیل این آزمون رو شرکت داشته باشد و فراید ثبت نامی خود را به اتمام برساند.
8. این نکته نیز بدیهی است که پذیرش توسط دانشگاه های آمریکایی و همینطور اروپایی بر اساس نمره اتخاذی و رشته و دانشگاه درخواستی شما محاسب خواهد شد
